Siivouspalvelut

Kaikenlaiset kodin siivouspalvelut yrityksen siivousvälineillä, muut kodin palvelut mm. järjestely, lasten ja vanhusten hoitopalvelut, kerro rohkeasti missä tarvitset apua, suunnitellaan yhdessä.

Teollisuuden siivoukset asiakkaan välineillä.

Hinnasto:

  • Tuntiveloitus 42 € /h (kaikkina viikonpäivinä)
  • Iltalisä klo 20 jälkeen +5 € /h; yölisä klo 24-06 +10 € /h
  • PK-seudun ulkopuolelle ajokilometrit 0,25 € /km

Lue lisää Kotitalousvähennyksestä

4 vastausta artikkeliin “Siivouspalvelut”

  1. Meillä on kokemusta Satumaisen siivouspalveluista, mm. kellarin tyhjennys, järjestely ja siivous sekä omakotitalon viikkosiivous. Satu on supertehokas ja huolellinen työssään. Kaiken kukkuraksi hän on mukava ja lämmin ihminen, jonka kanssa on helppoa ja sujuvaista hoitaa asioita. Olemme erittäin tyytyväisiä ja käytämme palveluja jatkossakin. Suosittelen lämpimästi!

  2. Satu on nyt käynyt pari kuukautta iäkkään ja muistisairaan isäni luona auttamassa erilaisissa askareissa. Sadulta voi pyytää apua mihin tahansa asiaan, jossa apua tarvitaan, oli kyseessä sitten esimerkiksi käynti asioilla tai kotityö. Satu auttaa kaikessa mielellään. Normaaleja rutiineja isäni luona ovat: ruuanlaitto, yhdessä kaupassa käynti tarvittaessa (tai muilla asioilla), siivous- ja järjestelytyöt, pyykkihommat, kävelylenkit, seurusteleminen ja kuulumisten vaihto isäni kanssa. Myös hiustenleikkuu hoituu samalla.

    Sadusta on jo tullut tärkeä ihminen isälleni, joka odottaa kovasti käyntejä. Usein isäni onkin jo kalenteri kädessään valmiina avaamaan oven, kun sinne on merkitty ”Satu-päivät”. Käynnit ovat selvästi mieltä piristäviä.

    Suosittelen ystävällistä ja mukavaa Satua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.